Tarjoamme kukkien toimitukset luotettavasti Hartolan alueella

Tutustu valikoimaamme!

Saat meiltä kauniit kukat ja kimput niin arkeen kuin juhlaankin. Olipa kyseessä sitten juhlavat kukkakimput tai hautajaiskukat, löydät ne meiltä. 


Kukat ovat myös helppo ja kaunis tapa muistaa läheistä. Saat meiltä kukkien toimituksen haluamaasi osoitteeseen Hartolan alueella vaivatta ja kätevästi. Yllätä rakkaasi, luo viihtyisyyttä työpaikalle tai tilaa kukkia kotiisi piristämään arkeasi!

Tee tilaus täältä

Kukkakauppapalvelut toiveidesi mukaan

Tarjoamme laajan kirjon kukkakauppapalveluita aina erilaisten kimppujen sidonnasta kukkalaitteisiin. Saat upeat kukat nopeasti mukaasi kun pistäydyt liikkeessämme hakemassa kauniin valmiskimpun. 

Kukkatuotteemme eri tilaisuuksia varten ovat olleet hyvinkin suosittuja. Niihin lukeutuvat muun muassa surusidonnat sekä hääsidonnat. Myymme myös viherkasveja, ruukkukukkia ja oheistuotteita. Kesäisin voit myös löytää tuotevalikoimastamme laajan valikoiman erilaisia kesäkukkia sekä vihannesten taimia taimimyymälästämme.

Tarjoamme seuraavat kukkakauppapalvelut:

  • Valmiskimput suoraan mukaasi

  • Surusidonnat

  • Morsiuskimput

  • Viherkasvit, ruukkukukat ja oheistuotteet

  • Kesällä laajan valikoiman kesäkukkia taimimyymälästämme

  • Kukkien kotiinkuljetukset ja Teleflora-kukkavälitykset

  • Itsepalvelupisteeltä kukkia liikeajan ulkopuolella (arki- ja lauantai-iltoina kello 20:00 asti sekä sunnuntaisin kello 07:00 - 20:00)

Kysy lisää palveluistamme

Kukkien toimitus vaivattomasti ja kätevästi

Usein kukkakimpulla halutaan yllättää tilaamalla toimitus suoraan läheisen kotiin. Me haluamme tarjota sinulle helpoimman ja kätevimmän tavan saada kukat toimitettua luotettavasti toivomaasi osoitteeseen. Voimme toimittaa kukat puolestasi kotiisi tai työpaikallesi tai vaikkapa ystäväsi osoitteeseen. 


Helpoiten saat kukat tilattua tilauslomakkeemme kautta. Mikäli kyseessä on kiireellisempi tapaus, voit myös soittaa suoraan liikkeeseemme.

Tällöin toimitukset onnistuvat usein myös samana päivänä. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi varmistuksen sekä laskun ja pian voitkin jo nauttia kukkien tuomasta ilosta!  

 

Toimituspalvelun hinta on 10 euroa (sisältäen arvonlisäveron) Hartolan kirkonkylän alueella. Alueen ulkopuolelle tehtäviin toimituksiin lisätään tapauskohtainen kilometrilisä.

Kysy lisää!

Tilauslomake 

Kiireellisessä tapauksessa otathan yhteyttä suoraan liikkeeseen.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse